Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10908/23382
Registro completo de metadatos
Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.contributor.MentorGibbons, María Amelia
dc.creator.AutorWalker, Estefanía
dc.date.accessioned2023-11-08T23:03:17Z-
dc.date.available2023-11-08T23:03:17Z-
dc.date.issued2023-09
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10908/23382-
dc.descriptionFil: Walker, Estefanía. Universidad de San Andrés. Departamento de Economía; Argentina.
dc.description.abstractThis paper studies the impact of the incorporation of the Guideline Daily Amounts (GDA) regulation for food labeling on cocoa consumption in different countries. We implement a difference-in-differences model to measure the impact of adherence to the front-of-pack food labeling regulation and show different robustness checks to show the causal effect of this measure. We found a positive effect on cocoa consumption after ten years of the regulation.
dc.formatapplication/pdf
dc.languageeng
dc.publisherUniversidad de San Andrés. Departamento de Economía
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rightshttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.titleImpact of front-of-package food labeling on cocoa consumption
dc.typeTesis
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeinfo:ar-repo/semantics/tesis de grado
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/updatedVersion
Aparece en las colecciones: Trabajos de Licenciatura en Economía

Ficheros en este ítem:
Fichero Tamaño Formato  
[P][W] T. L. Eco. Walker, Estefanía.pdf1.63 MBAdobe PDFVisualizar/Abrir


Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.